We concurreren met de (kantoor) meubelbranche


overzicht

Datum:
14 januari 2021
Door:
Michel van Roon
Filters:
Nieuws
Reacties:
0

 

 

Gebruik de tijd slim

Laten we maximaal gebruik maken van de lock-down periode. Creativiteit wordt gevraagd om van 2021 een succesvol jaar te maken.  Bij CRM hebben vorig jaar al volop ingezet op concepten die helpen bij het toekomstbestendig maken van uw business. Graag zetten we ze voor u op een rijtje.

Gegarandeerd meer gebruikte auto’s verkopen

Meer verkopen in uw eigen verzorgingsgebied. Niet een paar procent, maar 25% of meer. Dat is de basis voor een gezond rendement. Maar is dat wel mogelijk? Laat ons een Used Car Potentieel Scan uitvoeren. Jeroen van den Broek of Michel van Roon analyseren met MarketView het direct te realiseren potentieel.  De doorlooptijd is 1 week. En de kosten bedragen € 1450,-.

Met 3 extra verkopen wordt uw investering al terug verdiend. Aantrekkelijker kunnen we het niet maken. Wilt u met ons aan de slag? Laat het ons weten 

Maximaal klanten behouden

Hebben die extra klanten eenmaal een auto gekocht, dan is het belangrijk deze te behouden. Het abonnementen businessmodel is het beste om klanten vast te houden.  Maar hoe doe je dat? Hoe zet je de achterdeur dicht?

Wij zetten vol in op het aanbieden van aanvullende diensten. Met Car Service Plan hebben we een uniek concept ontwikkeld voor het verkopen van auto-onderhoudsabonnementen. Auto-onderhoudsabonnementen bieden grote kansen om 100% loyaliteit te realiseren met een mooie maandelijkse cashflow.

Wilt u daar meer van weten, doe dan mee aan ons gratis Webinar Auto-onderhoudsabonnementen op donderdag 21 januari. Michel van Roon deelt in 1 uur alle ins- en outs van het succesvol opzetten van een auto-onderhoudsabonnement.

Inschrijven voor het Webinar kan hier!

Schrijver


Michel van Roon
Michel van Roon - Senior Consultant / Oprichter

“Zonder weerstand geen glans”

Commercieel zwaargewicht en transformatiespecialist in de autobranche. In staat complexe materie plat te slaan in hapklare porties. Inspireert mensen en structureert processen. Tilt teams naar een hoger niveau met één doel voor ogen: plezier en prestatie samenbrengen.

Meer nieuws