Gratis workshop Marktgericht Inkopen


overzicht Gratis workshop Marktgericht Inkopen

Datum:
01 mei 2014
Door:
Michel van Roon
Filters:
Events
Reacties:
0

Gebruikte auto's zijn steeds vaker een sterk fundament onder de bedrijfsvoering van het autobedrijf. Maar inruilen, het valt niet mee als de markt in de min staat. En bijkopen? Wie heeft  de bekende rentals uit de meer zonnige landen al geprobeerd? En leverde die een goed rendement? Verkocht je ze aan een lokale klant? Want verkopen in je eigen gebied dragen bij aan het lokaal rijdend wagenpark. Alleen met die klanten vul je de werkplaats.

Wij hebben met een aantal klanten aangetoond dat je lokaal kunt groeien en het belangrijkste adres voor gebruikt kan worden. Hoe we dat deden? 'Marktgericht' inkopen. En die ervaring willen we met je delen.

MarktExpert is ondertussen actief voor meer dan 650 bedrijven. Op donderdag 12 juni organiseren wij voor deze gebruikers de workshop 'Meer verkopen door marktgericht inkopen'. In deze workshop staan de volgende onderwerpen centraal:

  • Hoe presteer ik in mijn markt ten opzichte van mijn collegae
  • Waar zit mijn groei potentieel?
  • Welke auto's moet ik bijkopen om 'local hero' te worden?
  • Hoe koop ik auto's bij?
  • Hoe gebruik ik MarktExpert om slimmer te zijn dan de concurrentie.
  • MarktExperts onder elkaar: open discussie over markt en ontwikkelingen

De workshop wordt gegeven door Michel van Roon, ontwikkelaar van MarktExpert en oprichter van CRM automotive retail. Hij maakt voorafgaand aan de workshop een analyse van de deelnemers en maakt een uitdagende bedrijfsvergelijking tussen de deelnemers.

Waar en hoe

We ontvangen je in ons kantoor in Den Bosch waar we beschikken over alle faciliteiten om met z'n allen lekker aan de slag te gaan. En de kosten zul je je afvragen? Die zijn er niet. We willen dat MarktExpert gebruikers de local hero blijven of worden. En daar stoppen we graag wat extra tijd in.

Wil je meedoen aan de workshop 'Meer verkopen door marktgericht inkopen'? Schrijf je dan hier in. Je treft daar het adres en de aanvangstijd. Wil je met een collega komen? Geen probleem. Die zijn van harte welkom.

Schrijver


Michel van Roon
Michel van Roon - Senior Consultant / Oprichter

“Zonder weerstand geen glans”

Commercieel zwaargewicht en transformatiespecialist in de autobranche. In staat complexe materie plat te slaan in hapklare porties. Inspireert mensen en structureert processen. Tilt teams naar een hoger niveau met één doel voor ogen: plezier en prestatie samenbrengen.

Meer nieuws