Hoe verkoop ik meer gebruikte auto's deel 2


overzicht Hoe verkoop ik meer gebruikte auto's deel 2

Datum:
11 mei 2016
Door:
Jeroen van den Broek
Filters:
Nieuws
Reacties:
0

Hoe verkoop ik meer gebruikte auto's?

In een eerdere video hebben we al eens toegelicht welke twee kengetallen bepalen of je verder kunt groeien of niet. Maar, ' the devil is in the detail'. Twee kengetallen geven aan of je meer gebruikte auto's kunt verkopen. Maar welke auto's heb je dan nodig en hoeveel zou je er dan in voorraad moeten hebben? Welke kengetallen heb je nodig om je ideale voorraad te bepalen?

Assortimentmix samenstellen

Ik leg in onderstaande video uit hoe je op simpele wijze, met weinig kengetallen, je ideale assortiment kunt samenstellen. Op basis van de juiste getallen en de juiste tools is het bepalen van je ideale assortiment heel eenvoudig. En een ideaal assortiment is de randvoorwaarde om meer gebruikte auto's in je eigen verzorgingsgebied te verkopen.

MarktExpert gebruikte auto's

Het zal niemand verbazen dat we voor het bepalen van je groeipotentieel en je ideale voorraadmix we graag gebruik maken van het door ons zelf ontwikkelde MarktExpert gebruikte auto's. Wil jij ook weten hoeveel jouw marktpotentieel is en hoe jouw ideale voorraad eruit ziet? Laat het ons weten, want met de marge van slechts 1 verkochte gebruikte auto zorgen wij ervoor dat jij de used car professional bent die weet hoe zijn markt in elkaar zit. En meer auto's verkoopt.

Schrijver


Jeroen van den Broek
Jeroen van den Broek - Senior Consultant / Partner

"Samen creëer je kansen"

Teamplayer bij uitstek. Empatisch in de samenwerking maar kritisch in de analyse. zoekt altijd naar slimme en pragmatische oplossingen. Geeft niet snel op. Combineert zijn ervaringen als trainer, coach en automotive retailer.

Meer nieuws