Maatwerk Workshop Telefonische Acquisitie


overzicht Maatwerk Workshop Telefonische Acquisitie

Datum:
20 september 2016
Door:
Michel van Roon
Filters:
Nieuws
Reacties:
0

Door het gebruik van CRM- en leadmanagement systemen in combinatie met allerlei vormen van online leadgeneratie wordt de telefoon steeds belangrijker. De kansen op een order worden bepaald door de eerste indruk aan de telefoon. De conversie van telefonische contacten naar fysieke afspraken is cruciaal voor verkoopsucces. Maar hoe maximaliseer je de kansen op een order?

Die vraag hebben we bij CRM voor een klant beantwoord met een maatwerk workshop Telefonische Acquisitie.

Bellen voor Business met de BATS methodiek

Succesvol bellen voor business. De meeste mensen vinden bellen niet leuk. En dat is eigenlijk gek. Want met de mobiel altijd binnen handbereik, is het bellen van vrienden of familie zonder barrières. Moeten we echter voor de ‘Zaak’ bellen, dan ontstaat er een bepaalde weerstand. Een weerstand die succesvolle telefonische acquisitie in de weg staat.

De BATS methode

De centrale doelstelling van de BATS methode is het optimaliseren van de conversie vanuit telefoongesprekken. BATS staat daarbij voor:

  • Boodschap
  • Argumentatie
  • Tone of voice
  • Sluiten

Zijn Boodschap, Argumentatie, Tone of voice en het Sluiten niet op elkaar afgestemd, dan staat dat een succesvolle conversie van telefonische acquisitie in de weg.

Doelgroepen voor de BATS methode

De BATS methode wordt ingezet voor de volgende doelgroepen:

  • KCC & BDC medewerkers
  • Online Sales medewerkers
  • Verkopers
  • Receptionisten en sales managers

Jouw online & telesales ook effectiever?

Heb je het idee dat jouw online & telesales ook effectiever kan? Wil je weten hoe de BATS methodiek jou meer sales en een betere conversie oplevert? Laat het ons weten ([email protected])

Schrijver


Michel van Roon
Michel van Roon - Senior Consultant / Oprichter

“Zonder weerstand geen glans”

Commercieel zwaargewicht en transformatiespecialist in de autobranche. In staat complexe materie plat te slaan in hapklare porties. Inspireert mensen en structureert processen. Tilt teams naar een hoger niveau met één doel voor ogen: plezier en prestatie samenbrengen.

Meer nieuws