Meer verkopen met video


overzicht Meer verkopen met video

Datum:
06 oktober 2014
Door:
Michel van Roon
Filters:
Nieuws
Reacties:
0

Meer verkopen met video

Auto’s zoeken verandert continue. Wie heeft het beste aanbod? Wie gunt de klant zijn bezoek?
Of je nu onderzoek uit de VS leest of resultaten uit Nederland hoort. De trend is hetzelfde. De klant zoekt vanuit de luie stoel en bezoekt uiteindelijk 1,4 (VS) of 1,7 (NL) autobedrijven. Maar hoe zorg jij ervoor dat juist jouw bedrijf bij die bezochte bedrijven hoort?

Top presentatie

Als het om gebruikte auto’s gaat, spreekt het voor zich dat je zoveel mogelijk foto’s maakt. Daarmee houd je de aandacht van de klant immers langer vast op de diverse portals. Daarbij kun je de specifieke voordelen van een auto beter tonen. Maar hoe bepaalt de klant of hij jouw bedrijf bezoekt en niet die van je concurrent? Hij doet een online credibility check!

Online credibility check

Een online credibility check is niets meer of minder dan een controle. De consument beoordeelt of jouw bedrijf voldoende vertrouwen verdient. De consument zoekt via Google naar jouw bedrijf. Bekijkt reviews en vormt zich een beeld van jouw bedrijf. Een succesvolle verkoper zorgt ervoor dat hij of zij bij de online credibility check opvalt. En hoe kun je dat beter doen met video.

Persoonlijke bedrijfsvideo

Als je weet dat video resultaten hoog in Google scoren, dan spreekt het bijna voor zich dat je van jezelf en je autobedrijf een bedrijfsvideo moet maken. In de VS noemen ze dat de ‘Why Buy’ video. Je toont daar waarom de klant bij jou moet kopen. Maar een persoonlijke bedrijfsvideo betekent meer voor je. Daar waar de klant zoekt kun je direct de online credibility check laten uitvoeren. Portals zoals Autoscout24, AutoTrack en Autotrader bieden de mogelijkheid een video aan de consument te tonen. Ter illustratie van het succes van de inzet van video: Tom Coronel wist zijn omzet met 30% te verhogen door actief gebruik te maken van video.

Maar wie laat je zo’n film maken? Wij hebben een leverancier gevonden die professioneel en aantrekkelijk geprijsd zo’n video voor je maakt. Voor CRM relaties hebben we een all-in prijs bedongen van € 1200,- all-in. Daarvoor ontvang je maar liefst twee filmpjes. Een bedrijfspresentatie van je gehele bedrijf en een filmpje specifiek gericht op bijvoorbeeld de gebruikte auto koper.

Het resultaat is mooi en zorgt ervoor dat je bedrijf echt profiel krijgt. En dat levert meer bezoekers op in je showroom.

Wil jij net zo opvallen bij je klanten als Marco van der Pouw Kraan? Maak dan gebruik van onze special deal. Heb je vragen, laat het ons dan weten via mail of telefoon.

 

Schrijver


Michel van Roon
Michel van Roon - Senior Consultant / Oprichter

“Zonder weerstand geen glans”

Commercieel zwaargewicht en transformatiespecialist in de autobranche. In staat complexe materie plat te slaan in hapklare porties. Inspireert mensen en structureert processen. Tilt teams naar een hoger niveau met één doel voor ogen: plezier en prestatie samenbrengen.

Meer nieuws