Met de Kerst in zicht....


overzicht Met de Kerst in zicht....

Datum:
09 december 2015
Door:
Michel van Roon
Filters:
Nieuws
Reacties:
0

Wat een jaar beleefden we in de autobranche. We beginnen allemaal een beetje te wennen aan het nieuwe evenwicht. Structureel lagere verkoopvolumes, veranderend klantgedrag en naar verwachting een minder beinvloedende overheid.

Kansen en bedreigingen

Bij CRM worden we ondertussen weer vrolijk van de markt. We zien dat bedrijven die creatief en actief hun markt bewerken weer marktaandeel winnen. De spontane aandacht voor marktinformatie was nog nooit zo groot. En ook op directie niveau worden weer plannen gemaakt met ambitie. We voelen weer positieve energie terugkomen.

Goede vibe

In een veranderende markt hebben ook wij ons moeten herijken. Hoogwaardiger advies, slimmere oplossingen zoals Used Car Controller, MarktExpert en PhoneAnalytics. Maar bovenal ook een uitbreiding van onze competenties. Met Digital Sales Power hebben we voor 2016 een nieuw concept ontwikkeld waarmee onze klanten bewezen groei realiseren. Over deze nieuwe competenties in het eerste kwartaal van 2016 meer.

Verrassen en vernieuwen

In 2016 gaan we meer dan voorheen onze visie op marktontwikkelingen met u delen. Wij geloven in een krachtig autobedrijf dat online en fysiek relevant is voor zijn lokale klanten. We verzamelen continue nieuwe kennis en inzichten in binnen en buitenland. Kennis die relevant is voor de toekomst van het autobedrijf. In Blogs en Vlogs gaan we die kennis delen. Want als branche moeten we onze klanten verrassen en continue vernieuwen. Dat geldt dus ook voor ons.

Tot slot
Het gehele team wenst u prettige feestdagen en veel geluk en gezondheid in 2016.

 

Schrijver


Michel van Roon
Michel van Roon - Senior Consultant / Oprichter

“Zonder weerstand geen glans”

Commercieel zwaargewicht en transformatiespecialist in de autobranche. In staat complexe materie plat te slaan in hapklare porties. Inspireert mensen en structureert processen. Tilt teams naar een hoger niveau met één doel voor ogen: plezier en prestatie samenbrengen.

Meer nieuws