Remarketing Event: 25 maart Almere


overzicht Remarketing Event: 25 maart Almere

Datum:
25 februari 2014
Door:
Michel van Roon
Filters:
Events
Reacties:
0

CRM is bij de start van het Remarketing Event betrokken geweest. Het event mag zich elk jaar weer verheugen op steeds meer bezoekers. We zijn er dan ook trots op dat Jeroen van den Broek dit jaar is uitgenodigd als gastspreker voor deze groep kritische vakgenoten. Zowel het thema als de andere sprekers zijn dit jaar inspirerend.

Remarketing + Digitalisering = Verkoop.

Door de toenemende digitalisering van de wereld om ons heen, verandert het traditionele autobedrijf aan de achterkant steeds meer in een professioneel informatieverwerkingsbedrijf.

Alleen met de zorgvuldig verzamelde informatie en op juiste wijze toegepast in werkzame data is het mogelijk de prospectkoper geïnteresseerd te krijgen en te houden voor uw occasions en bijbehorende dienstverleningen. Maar wie is deze klant in 2014 en hoe gedraagt deze zich vandaag de dag? En wat kunnen we in de nabije toekomst verwachten?

De praktische antwoorden op deze vragen, en meer, krijg je tijdens de 4e editie van het Remarketing Event op 25 maart 2014 in Almere.

Wat mag je van Jeroen verwachten?

Jeroen van den Broek neemt je mee in de trends en ontwikkelingen in de Nederlandse remarketing sector.  Wat is de invloed van technologie op remarketing en used car retailing? Waar staan we als sector in 2017? Wie zijn de winnaars in de sector en wie krijgen het zwaar?  

Welkom

Ben je net als ons enthousiast over het remarketing vak, kom dan de 25e ook naar Almere. Niet alleen inhoudelijk is het event interessant. Wil je actief netwerking tussen retailers en remarketeers, dan mag je dit event eigenlijk niet missen. Inschrijven is makkelijk en doe je op deze pagina.

Schrijver


Michel van Roon
Michel van Roon - Senior Consultant / Oprichter

“Zonder weerstand geen glans”

Commercieel zwaargewicht en transformatiespecialist in de autobranche. In staat complexe materie plat te slaan in hapklare porties. Inspireert mensen en structureert processen. Tilt teams naar een hoger niveau met één doel voor ogen: plezier en prestatie samenbrengen.

Meer nieuws