Taxeren en publiceren? Vanaf nu vanaf je mobiel!


overzicht Taxeren en publiceren? Vanaf nu vanaf je mobiel!

Datum:
04 maart 2015
Door:
Michel van Roon
Filters:
Nieuws
Reacties:
0

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Je voorraad beheren vanaf je mobiel. Wie wil dat niet? Met Used Car Controller maken we het mogelijk. Over Used Car Controller hebben we in eerdere nieuwsbrieven al vaker geschreven. Used Car Controller is ontwikkeld vanuit de gedachte van de gebruikte auto specialist. In minder tijd meer geld verdienen. Deze claim maken we nu meer dan ooit waar met de unieke Used Car Controller App.

Succesvol auto’s verkopen

Wil je succesvol auto’s verkopen, dan wil je ontzorgd worden. Als eerste in Nederland heeft Used Car Controller een App waarmee je je hele voorraad management uitvoert. Je desktop computer hoef je niet meer aan te zetten. Dat is niet alleen uniek in Nederland, het bespaart ook nog eens veel tijd. We zetten de functies even op een rijtje.

Voertuig identificatie

Het gebruikte auto proces start altijd met de identificatie van het voertuig. Over welke auto vorm ik mijn oordeel? Wat zijn de specificaties? Met de Used Car Controller App identificeren we de auto aan de hand van het kenteken. Zoals je gewend bent in de desktop versie kies je de uitvoering en kies je optiepakketten.

Waardebepaling

Van sommige auto’s weet je zelf de waarde wel. Maar er zijn altijd auto’s waar je dat niet 100% zeker weet. Vanuit de Used Car Controller App informeer je met 1 klik al je handelsrelaties over de in te kopen of ingekochte auto. Al snel loopt je mailbox vol met biedingen uit jouw handelsnetwerk.

Publicatie

De traditionele manier van werken voor publicatie is vaak foto’s maken, op je PC uploaden en dan met desktopversie de auto’s publiceren op het internet. Dat is binnenkort zo 2014. Via de Used Car Controller App doe je dat via je telefoon. Foto’s maak je bij het voertuig en de App zorgt voor het uploaden naar Used Car Controller. Bij de auto zelf kun je bepalen op welke portals jij de auto wilt publiceren.

Kosten?

De Used Car Controller App kost je als gebruiker van Used Car Controller niets. Heb je nog geen Used Car Controller? Overstappen is gemakkelijk en regelen we graag voor je. Used Car Controller heb je al vanaf € 29,95 per maand en een PRO versie voor slechts € 79,95. Wil je een demo of direct overstappen?
Mail ons of bel 073-8200010.

 

Schrijver


Michel van Roon
Michel van Roon - Senior Consultant / Oprichter

“Zonder weerstand geen glans”

Commercieel zwaargewicht en transformatiespecialist in de autobranche. In staat complexe materie plat te slaan in hapklare porties. Inspireert mensen en structureert processen. Tilt teams naar een hoger niveau met één doel voor ogen: plezier en prestatie samenbrengen.

Meer nieuws