Markt zet Top-Down Calculatie op zijn kop!


overzicht Markt zet Top-Down Calculatie op zijn kop!

Datum:
21 september 2016
Door:
Michel van Roon
Filters:
Reacties:
0

Het vinden van de juiste occasion, tegen de juiste prijs. Dat valt niet mee. Heb je de auto gevonden, dan lijkt het alsof de winst je niet meer gegund wordt. Wat doe je dan, laten staan? Of hanteer jij het principe: Beter te duur dan niet te koop!

4 tips: Hoe word je succesvol in een krappe occasion markt

Jeroen van den Broek werkt met diverse merkdealers aan dit probleem. De basis van zijn aanpak wordt gevormd door een cijfermatig onderbouwde analyse van de lokale markt. Daarover maakte hij al eerder een twee Vlogs ( Vlog 1, Vlog 2) Op model en bouwjaar niveau weten onze klanten exact ( MarktExpert) wat er nodig is om maximaal in je eigen regio te scoren.

Maar hoe ga je dan om met auto’s die volgens de traditionele top down calculatie te duur zijn. In onderstaande video geeft Jeroen 4 strategische en praktische tips hoe je succesvol wordt in een krappe gebruikte auto markt.

 

 

Schrijver


Michel van Roon
Michel van Roon - Senior Consultant / Oprichter

“Zonder weerstand geen glans”

Commercieel zwaargewicht en transformatiespecialist in de autobranche. In staat complexe materie plat te slaan in hapklare porties. Inspireert mensen en structureert processen. Tilt teams naar een hoger niveau met één doel voor ogen: plezier en prestatie samenbrengen.

Meer nieuws