Used Car Controller Taxatie App in Appstore


overzicht Used Car Controller Taxatie App in Appstore

Datum:
13 mei 2015
Door:
Michel van Roon
Filters:
Nieuws
Reacties:
0

Zonder problemen is recentelijk de Used Car Controller app geaccepteerd door Apple. De app blijkt de meest veelzijdige toepassing op de markt te zijn.

De functies van de app omvatten onder andere het taxeren van auto’s. Daarbij hebben we het concept van het traditionele taxatieformulier compleet verlaten. Geen platgeslagen auto’s meer op digitale schermpjes. De smartphone heeft zoveel meer mogelijkheden. Dus geen kruisjes en rondjes meer, maar snel en effectief foto’s aan je digitale auto dossier toevoegen. Dat is niet alleen beter voor de vastlegging van het in te ruilen product, het maakt communiceren met je eigen handelsnetwerk ook stukken gemakkelijker. En ook dat kan snel en eenvoudig via de UCC App (ga naar de app store en zoek op Used Car Controller).

Wil jij een gratis demo van wat Used Car Controller voor je kan opleveren? Laat het ons weten.

Schrijver


Michel van Roon
Michel van Roon - Senior Consultant / Oprichter

“Zonder weerstand geen glans”

Commercieel zwaargewicht en transformatiespecialist in de autobranche. In staat complexe materie plat te slaan in hapklare porties. Inspireert mensen en structureert processen. Tilt teams naar een hoger niveau met één doel voor ogen: plezier en prestatie samenbrengen.

Meer nieuws