Voertuigtaxatie? Alleen door een RETM Taxateur


overzicht Voertuigtaxatie? Alleen door een RETM Taxateur

Datum:
11 februari 2015
Door:
Jeroen van den Broek
Filters:
Nieuws
Reacties:
0

CRM is trots dat ze actief betrokken is bij de oprichting van een nieuw register van Experts en Taxateurs van Motorvoertuigen.

RETM

In de wereld van autotaxateurs en experts zijn meerdere registers van experts actief. De huidige registers zouden in theorie een garantie moeten zijn voor kwaliteit en permanente educatie. Maar helaas. Als autotaxateur wordt je gelijktijdig met bomenexperts of botenexperts bijgeschoold. Niet echt een teken van specialisatie of bewustzijn van kwaliteit.

Jeroen van den Broek, Frank Bolsenbroek en Rob Henneveld hebben na een uitgebreide inventarisatie geconcludeerd dat het oprichten van een separaat en gespecialiseerd register van Expert en Taxateurs van Motorvoertuigen de beste manier is om het vak van autotaxateur en expert, duurzaam inhoud en relevantie te geven.

Doelstelling Stichting RETM

De Stichting RETM (Register Experts & Taxateurs Motorvoertuigen) stelt zich ten doel de vakbekwaamheid, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid van haar aangesloten experts en taxateurs te bevorderen. De RETM tracht dit te bevorderen door het regelmatig bijscholen en toetsen van de kennis. Daarnaast bevordert de RETM kennisoverdracht tussen haar ingeschrevenen onderling.

Naast deskundigheid en integriteit streeft RETM naar waardebehoud van ons rijdend erfgoed en richt het zich op het voorkomen van verzekeringsfraude. Uniek aan het register is verder dat de in 2001 van rechtswege afgeschafte beëdiging weer terugkomt. Niet bij de rechtbank maar bij de notaris. Nu echter met een garantie op kwaliteit en permanente educatie.

Rol CRM

Jeroen van den Broek, partner bij CRM automotive retail, is de voorzitter van de Stichting en zal naast zijn voorzitterschap bijzondere aandacht besteden aan de Permanente Educatie van de aangesloten Register Experts en Taxateurs Motorvoertuigen. Zijn CRM expertise vormt daarbij een waardevolle input voor het register.

Meer weten?

Wil je meer weten van RETM of wellicht zelf Register Expert of Taxateur van Motorvoertuigen worden, kijk dan op www.retm.nl.

 

Schrijver


Jeroen van den Broek
Jeroen van den Broek - Senior Consultant / Partner

"Samen creëer je kansen"

Teamplayer bij uitstek. Empatisch in de samenwerking maar kritisch in de analyse. zoekt altijd naar slimme en pragmatische oplossingen. Geeft niet snel op. Combineert zijn ervaringen als trainer, coach en automotive retailer.

Meer nieuws