Welkom bij CRM: Gert Valkema


overzicht Welkom bij CRM: Gert Valkema

Datum:
26 september 2017
Door:
Gert Valkema
Filters:
Nieuws
Reacties:
0

Per augustus jl. is Gert Valkema aan boord van CRM. Als consultant bedient hij het Fiat account bij de implementatie van het premium label Selected4U voor de merken Jeep en Alfa Romeo. Ook het versterken van het occasion label Autoexpert valt binnen zijn scope.

Track record

Op het gebied van occasion management en premium labels heeft Valkema een indrukwekkend track record. Eerder was hij verantwoordelijk voor het optuigen en uitbouwen van BMW‘s Premium Selection. Daarnaast trok hij een project dat de dealerorganisatie structuur omvormde ten gunste van de resultaten op de zakelijke markt. Valkema over zijn persoonlijk profiel: “Ik voel me als een vis in het water als ik binnen een nieuw raamwerk, kan bouwen aan concrete resultaten.”

Ambities

Binnen Fiat kan Valkema zijn persoonlijke drive en advieskwaliteiten optimaal inzetten. “Er ligt een uitdagende opdracht. Naast Autoexpert willen we het premium label Selected4U voeren voor Jeep en Alfa Romeo. Het uitrollen van de zichtbare zaken, zoals vlaggen, prijskaarten en dergelijke is één. Veel belangrijker is, hoe we de dealers ondersteunen in het draaien van de business. Vooral daar kan ik mijn waarde toevoegen.

MarktExpert

Fiat dealers werken met MarktExpert. “Een prachtig instrument dat met een paar klikken relevante management informatie geeft. Verkoopt de Fiat 500 uit 2014 goed in jouw regio, maar heb jij alleen 2016 in je showroom staan? Dan weet je wat je te doen staat. Elke maand draaien we een one pager aan concrete informatie waarop je de business kunt bijstellen. Het is mijn taak om daar zicht op te houden en mijn ‘klant’ daarop te attenderen.”

Op hoofdlijnen sturen, maar wel praktisch blijven

“Eind dit jaar wil ik progressie noteren in de aantallen die onder de labels verkocht worden. Het zijn cijfers waar ik naartoe stuur. Toch begint het resultaat aan tafel bij de dealer. Hij moet erop vertrouwen dat het label in zijn voordeel werkt, hij moet vertrouwen op de informatie die hij van MarktExpert krijgt én het programma in zijn vingers krijgen. Dat vraagt tijd. Tijd die ik vrijmaak om hem daarbij te helpen. Zien dat het vertrouwen er is en dat de resultaten daarna volgen, is uiteindelijk wat ik het allerliefste doe.”

Wil je meer informatie over CRM consultancy of MarktExpert? Neem dan contact met ons op.

Schrijver


Gert Valkema
Gert Valkema - Consultant

"Recht-door-zee en hands on mentaliteit"

Automotive professional in hart en nieren. Werkervaring bij Importeur, Leasemaatschappij en Retail. Veel expertise op gebied van Used Cars en re-marketing en Corporate Sales. 

Meer nieuws