Used Car Controller


Used Car Controller


 • Geintegreerd vrijwaren & tenaamstellen
 • Handige App voor Android en IOS (Apple)
 • Internetpublicatie op >150 portals
 • Aantrekkelijk geprijsd op Marktplaats.nl
 • Voorraadbeheer- & statijd informatie
 • Online taxeren voor de beste prijs
 • Workflow management
 • Rendement optimalisatie
 • Handelsplaform incl. koppeling met BCA Autoveiling
 • Koppeling met externe waarde bepalingssystemen
 • Uitgebreide voorraadmodule
 • Publiceren met Lease & Financial Lease prijzen

Completer dan ooit


Heb jij makkelijk inzicht in je gebruikte auto voorraad en lopende taxaties? Weet jij welke auto's wel verkocht zijn, maar nog niet afgeleverd? Weet jij het brutowinstpotentieel in je voorraad? Zo maar een paar vragen die de gebruikte auto professional op dagbasis wil weten. Het antwoord is in de praktijk minder makkelijk te geven. Used Car Controller is een occasionbeheersysteem voor de professional in het autobedrijf. Used Car Controller maakt het mogelijk om in minder tijd meer geld te verdienen.

Used Car Controller is ontwikkeld voor stand-alone autobedrijven (merkdealers en universele autobedrijven). De used car professional die een of meerdere vestigingen aanstuurt, heeft met Used Car Controller totaal overzicht over alle vestigingen. Zowel op de bureau computer als op de App. Basisfuncties zoals vrijwaren en tenaamstellen, maar ook het publiceren van gebruikte auto’s op webportals wordt een fluitje van een cent voor de gebruiker van Used Car Controller.

Used Car Controller App

Heb je een goede software tool, dan kom je er niet onderuit om ook een App te ontwikkelen. De Used Car Controller App is er voor de besturingssystemen Android en IOS (Apple). De App draait op zowel smartphones als op tablets en is daarom zeer gebruiksvriendelijk. Kentekensverrijken, auto's taxeren, foto's uploaden, auto's publiceren, auto's aan de handel aanbieden. Je desktop computer heb je bijna niet meer nodig.

Proces management

Used Car Controller voorziet in alle relevante informatie om het gebruikte auto proces aan te sturen. Van taxatie en voorraad tot verkoop én aftersales. Vestigingsbreed, maar ook op medewerker- of kentekenniveau. Statijden, omloopsnelheid, verkoopaantallen, omzetcijfers en individuele prestaties van verkoopmedewerkers; geen vraag blijft onbeantwoord. Met onze gebruikers hebben we de belangrijkste vragen op een rijtje gezet. Used Car Controller geeft daarop de antwoorden.

Voor praktijkmensen, door praktijkmensen

Used Car Controller is er voor de mensen die er in de praktijk mee werken. Met hen onderhouden we goede contacten om te komen tot continue vernieuwing. Nieuwe functies, verbeterde werking. Kleine en grote veranderingen worden continue doorgevoerd om het gebruikersgemak te maximaliseren. En dan heeft succes. Sinds de start is Used Car Controller elke maand in aantallen gebruikers gegroeid. Tegen de stroom in. In een markt die hoog competitief is.

Interesse?

Wil jij weten waarom Used Car Controller door steeds meer praktijkmensen omarmd wordt? We geven je graag een demonstratie. Neem daarvoor  contact met ons op. We verheugen ons op de afspraak.

Wil je een maand gratis gebruik van onze software?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende demo.

Contact