Used Car Management


Informatie


2-daagse management training
€ 695,-

Oktober 2013

Schrijf je nu in voor deze training!

Inschrijven

Used Car Management


Winstgevendheid is een belangrijke graadmeter voor je bestaansrecht, maar die staat helaas zwaar onder druk. De enige manier om daar adequaat actie op te ondernemen is je opbrengst te maximaliseren en de kosten te minimaliseren. In de training Used Car Management laten we de valkuilen en je potentieel zien op basis van eigen cijfers. Relevant en zeer concreet.

Interesse?

Deze intensieve training is bestemd voor directie en management van het autobedrijf en wordt op maat ontwikkeld na een intake. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Programma


Succesvol gebruikte auto management betekent in de praktijk consistent en minitieus organiseren van activiteiten. Maar welke activiteiten maken het verschil tussen winst en verlies? Op de eerste dag van deze profit clinic passeren de belangrijkste processen en kengetallen de revue. Praktijk en kengetallen worden krachtig gecombineerd.

Wie wil dat nu niet; beloond worden voor slim ondernemen? Hoe je met de verkoop van gebruikte auto's meer winst kunt maken, concretiseren we op de tweede dag van de profit clinic used car management. Op basis van lokale marktinformatie, eigen kengetallen, Bovag Branche Barometer en de nieuwste inzichten op gebied van marketing & sales stellen we een pragmatisch en krachtig businessplan op. 

Wil je vooraf je bedrijf laten beoordelen door een echte gebruikte auto specialist? Dat kan. Onze professionals lopen samen met jou je  bedrijfsvoering door. Dat levert niet alleen een goede 'second opinion' op voor je bedrijf, je kunt met de geinventariseerde kengetallen en processen tijdens de workshop sneller en op hoger niveau schakelen. 

Extra kosten voor deze Used Car Scan: € 1250,- (excl. BTW)

Meer trainingen