CRM heeft 25 jaar ervaring met auto retail en transformaties naar winstgevend(er) ondernemen. Met een jonge blik op de realiteit geloven we in de toegevoegde waarde van het het autobedrijf. Zowel voor de aankoop van nieuwe auto's, gebruikte auto's als reparatie en onderhoud. Maar het bestaansrecht van de automotive retailer is niet gegarandeerd.

De uitdagingen van vandaag lijken groter dan ooit. De klant oriënteert zich online, weet wat er te koop is tegen welke prijs en stelt hoge eisen aan het product, winkelbeleving én service. Hij is 3 klikken verwijderd van de beste deals. Wereldwijd. Hoe bereik je hem, kom je tegemoet aan zijn hoge verwachtingen en hou je onder aan de streep ook nog geld over?

Geloof in een nieuwe toekomst

Ben jij een ondernemer die net als CRM gelooft in een nieuwe toekomst voor auto retail? Dan stippelen we samen met jou een inspirerende route uit. Met professionals, software en training brengen we je organisatie, processen, presentatie en personeel in stelling.

Zet de eerste stap

Graag delen we onze visie op de auto retail in een persoonlijk gesprek. Uiteraard met commerciële én financiële onderbouwing.